Mainecoon.hr – Vježbanje

Vježbanje

Maine Coon female cat, Serafin, using a scratch postProgram vježbanja Vaše Maine Coon mačke može biti vrlo koristan. Pokušajte ove vježbe za Vaše mace:

1. Koristite interaktivnu igračku s perjem na kraju. Mičite ih kao pticu, Vaša mačka će probuditi u sebi lovački poriv, skakat će  i rastezati se u pokušaju da šapama uhvati perje.

2. Igračke koje izgledaju kao zmije povlačite za sobom uz stepenice.

3. Postavite kutije, torbe i tunele da napravite interaktivnu vježbu za vašu macu. Ako ne možete pronaći nikakve tunele, napravite ih od kartonskih  kutija tako da izrežete dno i vrh kutije, da se maca provlači kroz njih.

4. Mala lopta u kutiji radi kao mini teren za squash. :)

5. Koristite igračku koja je postavljena na visinu, tako će se vaša mačka rastezati. Ovo uzrokuje potpuno rastezanje, koje pomaže jačanju mišića u ramenima i leđima.

6. Kupite ili sami napravite mačje stablo, tako da vaša mačka može skakati po drvetu tijekom igre. Ova vježba poboljšava ravnotežu i koordinaciju.

7. Plastični čepovi od mlijeka mogu biti  odlični hokej pakovi . Stavite jedan na kuhinjski pod da vaša mačka poboljša brzinu i koordinaciju

8. Ne zaboravite se smijati. Vaša mačka će pokupiti vašu dobru volju i svi će imati dobru zabavu.

Prije 1611 dana od u objavi Savjeti - ponašanje , Savjeti -zdravlje Možete pratiti bilo kakve komentare u ovoj objavu putem | RSS feeda. Možete ostaviti odgovor sa vaše web stranice.